Випускаємо лімітовані колекції

 Ми виступаємо за  усвідомлене споживання, надійність виробів та немасове виробництво. Купуючи Fidelitti, ви інвестуєте в якісну та довговічну продукцію, що є фундаментальним принципом повільної моди. Ми не женемось за трендами, які швидко змінюються і робимо дизайн, який актуальний не один рік. Лімітованість колекцій дозволяє нам зберегти індивідуальність. А власницям Fidelitti – відчути себе особливими. Ми уважно ставимося до деталей розробки кожного виробу.

Ціле виробництво працює для виготовлення продукту, який буде носити обмежена кількість людей! Це здатне закрутити голову, правда?

Від ідеї до втілення – мільйони дотиків

В основі нетривіальності виробів Fidelitti лежать ідеї європейського ремісництва. Наші дизайнери беруть їх за основу і малюють перші ескізи майбутніх сумок.

Але розробка та запуск нових моделей – це ланцюжок складних і захоплюючих процесів. Наприклад, на створення кожної сумки йде по 1-2 роки!

Після перших ескізів – настає час мозкових штурмів. Команда дизайнерів, конструкторів  і технологів збираються на детальні наради і обговорюють: як доопрацювати виріб, як зробити його бездоганним. В результаті з’являється кілька варіацій одного аксесуару.

У експериментальному цеху майстри створюють із них до 10 дослідних зразків. Який з них стане фінальним? Відповідь підкаже тестування. Дослідний зразок проживає ціле життя. Ми перевіряємо його у різних ситуаціях. Нам важливо, щоб аксесуар вийшов не лише гарним, але й функціональним!

Те саме стосується і взуття. Ретельний відбір колодок, підошв та шкіри неодмінно винагородиться довговічністю виробу.

Дослідні зразки проживають ціле життя. Ми перевіряємо їх у різних ситуаціях:

– чи зручна така колодка для довгих прогулянок?
– чи довговічна ця шкіра?
– чи надійний матеріал цієї підошви?
– чи буде практичною фурнітура?

Нам важливо, щоб аксесуар вийшов не лише гарним, але й функціональним!

Утримуємо баланс: технологіїта ручнапраця

Аксесуари і взуття Fidelitti – не звичайний фабричний продукт. Кожен із них народжується у злитті майстерності та любові спеціалістів з одного боку. І можливостей сучасного технологічного парку з іншого боку.

Уявіть собі маленьку сумочку для вечірнього заходу. Для того, щоб вона набула своєї форми – майстер охайно, з використанням молотка, натягує маленьку заготовку на колодку і обережно загинає її. А потім запікає у спеціальній печі. Або класичні лодочки, в яких ви плануєте вирушити до ресторану з коханою людиною. Багато складних і точних технологічних процесів будуть гарантувати вам неперевершений вигляд.

І таку історію свого народження – зберігає в собі кожна модель. За її бездоганним втіленням стоять інвестиції у передове обладнання плюс ручна праця майстрів.

Тільки так, в балансі ручної і технологічної праці можна:

– з хірургічною точністю розкроїти матеріали;
– зібрати і пошити виріб складної форми;
– ідеально пофарбувати навіть важкодоступні ділянки виробу.

Обираємо італійську шкіру і фурнітуру на замовлення

Ми обираємо постачальників шкіри, діяльність яких направлена на стійке виробництво та екологічні практики. Шкіра наших постачальників проходить періодичну перевірку на відповідність вимогам до продукції I.CE.C – Institute of Quality Certification for the Leather Sector. Ми завжди використовуємо передові та інноваційні технології, постійно експериментуємо з матеріалами, видами та обробленням шкір для ще більшої індивідуальності і надійності. Наприклад, в останніх колекціях аксесуарів Fidelitti ми використовуємо натуральну шкіру виготовлену за інноваційною методикою. З однієї шкіри тварини виготовляється у два рази більше шкіри завдяки надточному двоїнню, після цього вона покривається надміцною сучасною обробкою, яка не боїться води і не фарбує одяг. Це дозволяє отримувати у два рази більше довговічного і надійного матеріалу для виробництва аксесуарів. Завдяки такому складному технологічному процесу виробник шкіри виділяє у два рази менше відходів. Продукти з такої шкіри служать довше і не вимагають складного догляду. Ми віримо не у сезонні продукти, а у їх повторне використання. Повторне використання продуктів – це один із способів скоротити кількість відходів і зберегти ресурси нашої планети. Якщо ми будемо більш відповідально відноситись до наших споживчих звичок і будемо повторно використовувати більше продуктів, ми зможемо зробити світ більш стійким та екологічно чистим.                                                                         

Обираючи виробників підошв, ми керуємось тими ж принципами. Більшість наших постачальників використовують сировинні гранули з додаванням переробленого пластика, а деякі з них використовують навіть органічні речовини – наприклад , шкірку бананів.

Увага до деталей та відданість якості – наш основний принцип. Навіть допоміжні матеріали, такі як нитки, блискавки або кріплення для ременя, ми обираємо ретельно.

Більша частина фурнітури Fidelitti- ексклюзив. Її виготовляють за нашими спеціально відлитими формами. Ми використовуємо складні  3D макети для розробки замків сумок, заздалегідь моделюючи форми та механізм відкриття у спеціальних програмах. Бажання зробити продукт найвищої якості –  втілюється в історію справжнього кохання. А для справжнього кохання не існує сезонів, адже вироби  Fidelitti – об’єкт поза часом.