Тепер ми ще ближче до вас!

Поспішаємо повідомити, що тепер продукція Fidelitti доступна для всіх покупців у Європі  завдяки кур’єрській службі DPD (а також Sameday та DPD для Румунії).  Наш центральний розподільчий склад знаходиться в окрузі Бухареста і представляє сучасний  логістичний індустріальний парк, здатний обробляти ваші замовлення якісно та вчасно, незалежно від кількості, завдяки великій пропускній спроможності  та автоматизації складських процесів. Товари від Fidelitti стали ще ближчими до вас!

Доставка та оплата в Румунії

Для Румунії ми пропонуємо доставку кур’єрськими компаніями Sameday та  DPD. Також ви можете скористатись поштоматами  Easybox.  Ми пропонуємо безкоштовну доставку від 399 лей, а також безкоштовне повернення та обмін.  Онлайн  оплата   відбувається через європейський Libra Bank, також у нас є накладений платіж  ( оплата кур’єру при доставці) . У випадку повернення чи обміну ми пропонуємо повернення грошей протягом  24H.

Про бонусну систему Fidelitti Plus та знижки

Якщо ви хочете економити на  покупках в нашому інтернет магазині, приєднуйтесь до бонусної системи Fidelitti Plus та отримуйте 5% від суми покупки на свій бонусний рахунок. Також ви можете підписатись на нашу розсилку новин та отримати одноразову знижку у розмірі -10%  на все замовлення в нашому онлайн магазині.

Контакти відділу роботи з клієнтами в Румунії

Якщо у вас виникають будь-які питання щодо нашої продукції чи роботи сайту, ви можете знайти відповіді у розділі Întrebări frecvente (FAQ). Також ви можете подзвонити нам за телефоном  031 829 82 82 (Бухарест) з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00.

Які переваги продуції  Fidelitti?

Вся продукція Fidelitti відповідає найвищим стандартам  шкіргалантерейної та взуттєвої галузі. Ми обираємо  постачальників шкіри, діяльність яких спрямована на  стійке виробництво та екологічні практики. Шкіра наших постачальників проходить періодичну перевірку на відповідність вимогам до продукції I.CE.C – Institute of Quality Certification for the Leather Sector. Ми завжди використовуємо  передові та інноваційні  технології, постійно експериментуємо з матеріалами, видами та оздобленнями шкір для ще більшої індивідуальності та надійності. Наприклад, в останніх колекціях аксесуарів  Fidelitti  ми використовуємо натуральну шкіру виготовлену за інноваційною методикою. З однієї шкіри тварини виробляється вдвічі більше шкіри завдяки надточному двоїнню, а після цього вона  покривається надміцним сучасним оздобленням, яке не боїться води і не фарбує одяг. Це дозволяє отримати вдвічі  більше довговічного та надійного матеріалу для виробництва аксесуарів.  Завдяки такому складному технологічному процесу виробник шкіри виділяє вдвічі менше відходів. Продукти з такої шкіри  служать довше і не вимагають складного догляду. Ми віримо не в сезонні продукти, а у їх повторне використання. Повторне використання продуктів – це один із способів скоротити кількість відходів та зберегти ресурси нашої планети.  Якщо ми будемо більш відповідально  ставитись до  наших  споживчих звичок та будемо повторно використовувати більше продуктів, ми зможемо зробити світ більш стійким та екологічно чистим.

Як ми упаковуємо?

На окреме слово заслуговує наша упаковка. Вся наша продукція упакована в коробки, які прикрашені малюнками  вуличних  стріт-арт художників. З кожним виробом ви отримуєте мішечок з тканини для зберігання вашого аксесуару чи взуття. Коробки для сумок виконані із щільного картону, а її механізм передбачає наявність магнітів. Така упаковка особливо підходить для покупки наших виробів у подарунок для ваших близьких.  Ми працюємо з виробниками упаковки, які використовують біорозкладну сировину.

Відкрийте для себе бренд Fidelitti

Відкрийте для себе незабутні колекції рюкзаків, сумок та взуття  від  Fidelitti . У нашому модельному ряді представлені колекції як для активного  способу життя, так і для вечірніх заходів. Якщо у вас виникли питання з будь-яким товаром, або вам потрібна детальна консультація та допомога у виборі, не соромтеся дзвонити нам за телефоном 031 829 82 82 (Бухарест) з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00.